28 Mayıs 2012 Pazartesi

Nişan Pastası

Yine pasta, yine heyecan! =)

Görmüş olduğunuz bu iki katlı pasta arkadaşım Burçin'in nişanı için hazırlandı. Pastaya hızlı bir giriş yaptım, çok mutluyum ve şaşkınım! =)


2 yorum:

  1. Buradan da ne kadar bayıldığımı öldüğümü bittiğimi belirtmek istiyorum. Neredeyse en başından beri takip ediyorum seni. Harika ilerlemeni kurabiyelerinin güelliğinden sonra pastalarının şahaneliğini de görmek çok güzel. Sen kim bilir neler yaşıyorsun ben bu kadar heyecanlanırken. Sana ne oluyor dersen, umut veriyorsun bana. Bambaşka bir meslek eğitimi almış hatta 1 haftaya diploma sahibi olacakken hayallerim hala değişmedi 2 senedir. Belki ben de başarırım diyorum. Yol çiziyorsun bana farkında olmadan. Her yerden izlemeye ve desteklemeye devam edeceğim seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne söylesem ki şimdi? =) Tüm kalbimle teşekkür ediyorum bana zaman ayırdığın için öncelikle. Tanışma fırsatımız olmadı belki ama inan hiç yabancı değilsin bana. Mesleğimin bana sunduğu güzel insanlardan oldun sen de. Çok teşekkür ederim beğenilerin için, güzel yorumlarını eksik etmediğin için. Umut verdiğimi söylemişsin ya sana, ne mutlu... Gerçekten farkında olmadan böyle güzelliklere katkım olması gurur verir bana. Dilerim hayalini kurduğun yolda ilerler ve çok başarılı olursun. Hayalin her neyse hiç değişmesin. Seni heyecanlandırıyorsa mutlaka peşinden git. ;)

      Sil