27 Nisan 2012 Cuma

Masalsı Tatlar'ın İlk Pastası

Büyük gün nihayet geldi! =) Ne çok bekledim, ne çok beklettim. Bugüne kısmetmiş...

Şimdi geçtim bilgisayarın karşısına, fotoğrafları düzenledim ve sizlerle paylaşıyorum. Kuş gibi hafifledim inanın! =) Uzun zamandır denemeler yapıyordum. Ne zaman ki paylaşmanın zamanı geldiğine inandım, işte o gün kolları sıvadım.


2 günümü aldı hazırlık süreci. Birçok yakın arkadaşım mesajlara boğdu beni. Meraktan çatlattım adeta ama inanın ben de öyleydim. Başlarken sakinliğim iş zorlaştıkça yerini strese bıraktı! =) Ailem bile heyecan içindeydi, yaparken sürekli izlediler beni. Büyük ablam gelemedi iş sebebiyle ama sürekli konuştuk bu süreçte. Bana hediye ettiği kek kalıbı ile yaptım ilk pastamı... Ilgın'dan da şans öpücüğümü aldım! =) Küçük ablam Yağmur ise soluğu yanımda aldı. Gelirken eli boş gelmemiş, bana uğur getirmesi için keçeden harika kuşlar yapmış! =) Masalsı Tatlar'ın bereket kuşu oldular. 

Bu sevimli kuşlara ve keçe ile tasarlanmış daha birçok özel ürüne siz de sahip olabilirsiniz. Ablama 'aggunyagmur@gmail.com' adresinden ulaşabilirsiniz.


İlk pasta tasarımımda insan figürleri yapmak istedim. Çok seviyorum bu pembe yanaklıları... Öyle keyifli bir iş ki yaptığım; bitene kadar dinmedi heyecanım. Detaylıca fotoğraf çektim, doya doya bakın diye... =)



Fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayın.


Facebook grubum ve sayfamda paylaştım ilk fotoğrafı. Yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Sevgiler...

6 yorum:

  1. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM ..İNŞALLAH İLERLEDİĞİN BU YOLDA DAHA ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATARSIN..SENİ SEVİYORUM CANIM KARDEŞİM..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımın içi çok teşekkür ederim. Ne güzel bir dilekmiş bu, inşallah gerçek olur. Sana da hep güzellikler sunsun hayat...

      Sil
  2. harika!!! eğitimlere de başlarsın umarım daha da güzel yerlere gelirsin. figürlerinde kendine ait tarzına bayılıyorum. yani senin adın geçmese de bir pastanı ya da kurabiyeni görsem bu Deryoşun derim tereddütsüz :) Sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilara çok tatlısın. Kurabiye eğitimleri zaten devam ediyor ama pasta için henüz erken. En çok duymak istediğim yorum da buydu! =) Yani görür görmez 'Masalsı Tatlar'a ait olduğunun bilinmesi... Harikasın! Sevgiler benden de... ;)

      Sil
  3. çok güzel ama gerçekten emek ve sabır isteyen bir işi hakkıyla yapıyorsun derya umarım daha nice güzellikte ki pastalarının kurabiyelerinin yapım hikayelerini okuruz buradan....
    sevgiler... nilüfer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilüfer Hanım çok teşekkür ederim, böyle düşünmeniz ne kadar güzel. İşte bu ve benzeri yorumları okuduğumda iyi ki bu işi yaptığımı düşünerek şükrediyorum. Eksik olmayın.

      Sil