30 Haziran 2011 Perşembe

24 Haziran 2011 Cuma

Gonca ve Mert'in Nişan Kurabiyeleri

Gonca, bana cici kurabiyelerim sayesinde ulaşan güzel insanlardan... Tanıştık, bana heyecanla bu özel günü için neler yapmamı istediğini anlattı. Yine aynı heyecan ve keyifle yaptım bu sevimli kurabiyeleri ben de. Evlilik yolunda güzel bir adım atan sevgili Gonca ve Mert'e mutluluklar diliyorum şimdiden. Bu özel günde payım olması ve gülümsetebilmek bu güzel insanları en en en güzeli... =)




20 Haziran 2011 Pazartesi

Ayra Şehri Kurabiyeleri

'Evrenden Torpilim Var' kitabının yazarı sevgili Aykut Oğut'un torpilli okurlarının buluştuğu parti için yaptım bu kurabiyeleri. Ayra Şehri'nin evleri ve balonu... Torpillilerin arasında ben de vardım! Çekilişte yazarın 2. kitabını kazandım hediye olarak. Bu da torpilli olduğumun bir işareti sayılmaz mı? =) Parti çok eğlenceliydi. Bu güzel organizasyon için Merve'ye teşekkür ediyorum ve tabi ki bizleri bir araya getiren Aykut ve Esra'ya! =)



17 Haziran 2011 Cuma

Kına Gecesi Kurabiyeleri

Bu şık kurabiyeler arkadaşım Deniz için. Aylar geçti ve nihayet o gün geldi! =) Günler sonra gelin olacak arkadaşıma kına gecesi için kurabiyeler yapmayı ilk tanıştığımız günlerde planlamıştık. Mutluluklar diliyorum şimdiden...




9 Haziran 2011 Perşembe

3 Haziran 2011 Cuma

Ada'nın Doğum Günü Kurabiyeleri

Ada, Ilgın'ın kuzeni. Abla olur kendisi birkaç ay farkla.. =) Bunlar da minik ablamız için hazırladığım 1. yaş kurabiyeleri. Mutlu, güzel nice yaşları olsun güzel Ada'nın.



1 Haziran 2011 Çarşamba

Ilgın'ın Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Ilgın, bana teyzelik duygusunu yaşatmış akıllı bıdığımdır benim. Bu kurabiyeler Ilgın için. Doğumunu nasıl dört gözle beklediysem, minik dişlerinin çıkmasını da aynı heyecanla bekledim ve nihayet geldiler! =) Bu şirin kurabiyeler ise partimize gelecek olan misafirlerimize ikramımız olacak.